søndag 6. desember 2009

Vinterlys

Selv om det er kommet noen cm snø gikk det fint å gå tur oppover lia denne søndagen også. Stien holdes åpen av folk som går jevnlig tur, men nå var det kommet en del skispor i tillegg til fottråkk. 10 minusgrader og nydelige farger på himmelen.Her har velforeninga satt en benk og hengt opp en trimkasse, og den var målet for turen i dag. Friskt og fint!


9 kommentarer:

 1. Flotte bilder du har lagt inn på bloggen din.
  Her har vi ikke mye vinter nå, sørøstlig vind, mellom 9 og 10 plussgrader og klar himmel.
  Snøen som kom har smeltet bort vekk, men iflg Yr.no skal det komme snø igjen neste uke.

  Ha en fortsatt fin uke:)

  SvarSlett
 2. Nydelige vinterbilder du har lagt inn. Snøen gjør alt så mye lysere og finere.
  Vi har som regel ikke noe særlig snø her om vinteren. I går kveld gikk vi tur, det var kuling og 10 varmegrader. Heldigvis var vi hjemme før regnet kom.

  SvarSlett
 3. Takketakk! Joda, det er lyst og fint med snø, og med klarvær blir fargene utrolig flotte nå nær sola ikke når fram til oss her under poliskanten. Men den er der: Så den skinte så vakkert på kondensstripa til et fly på vei sørover middagstida i går.

  primula

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder! Her er det dessverre ikke vinter ennå - 5 grader og tåke eller regn virker som standardvär denne vinteren:-( Men desto koseligere å titte på fine vinterbilder da:-)

  SvarSlett
 5. Her er det omtrent samme vær som Elsa beskriver, ikke fullt så varmt. Men, når man ser de bildene dine så kjenner man jo at man rett og slett kan like vinteren :-)

  SvarSlett
 6. Flotte bilder. Nå i desember er det veldig mye vakkert lys.Blåtime kaller ungene det, men det må være kaldt for at det skal bli skikkelig. Nå som det er varmegrader er det bare grått og ekkelt ute. Jeg ser meg fortsatt helt vekk i dine flotte Primula bilder.
  Ha en fortsatt fin førjulstid.

  SvarSlett
 7. Det ligger en award til deg i hagebloggen min. Ønsker deg en fin kveld=)

  SvarSlett