søndag 1. mai 2016

Nest siste aprildag

Før vi dro til hytta på fredag tok jeg disse bildene. April ble avsluttet med et nydelig vær med tosifrede temperaturer. Enda en god del snø i hagen, men nå går det fort framover. Har så smått begynt å rydde i bedene og rake plenen etterhvert som den tørker opp.
 Da vi kom hjem i ettermiddag var det ikke mye snø igjen, men det får jeg lage et innlegg av i morgen.
Det dukker opp krokus både her og der. Disse må være veldig gamle siden de kommer opp inne i en rosenbusk.
 Scilla og primula
 Nå kommer det flere blomster på julerosa
 Dise har jeg fått sansen for etterhvert. Snøstjerne er vel det norske navnet. Kjøpte to poser med hvite slike i høst, men husker ikke hvor de ble plantet. De dukker vel opp ett eller annet sted i hagen etterhvert nå. ALLE bedene er snøfrie nå. Hurra!
 Nydelige scilla, eller hva de heter nå. Har visstnok fått nytt navn i det siste, men jeg tror ikke jeg gidder å lære meg det. Holder på scilla eller russeblåstjerne, jeg.
 Litt oversikt over hagen på fredag, nest siste dag i april.
 Storbedet sett fra bjørka der en av benkene bruker å stå.
Nydelige krokus

Nok en fin og varm dag er over, og værmeldingen er positiv for hele neste uke. Føler meg pittelitt solbrent her jeg sitter, og det er en deilig følelse etter å ha vært ute og puslet i hagene på hytta og her hjemme i helga. Har forresten vasket og bunnsmurt båten min, så nå håper jeg at vi får satt den ut på fjorden når vi kommer utover til neste helg.