søndag 17. mars 2013

Dagboknotat

Siden bloggen min egentlig er en digital hagedagbok som jeg blar litt i innimellom for å se hva jeg har gjort til hvilke tider, kommer det svært ofte innlegg som ikke har interesse for andre enn meg selv (selv om det alltid er hyggelig hvis andre har interesse av det jeg skriver).
Dette er et slikt notat:
10. mars: Vårpuss på pelisene som har overvintret på planterommet. De fleste har overlevd, ble klippet ned og fikk litt ny jord og ble satt i vinduskarmene. Satte noen fine stiklinger i vann, og noen av dem har fått røtter.
I løpet av uka har alle sommerblomstfrøene og de fleste staudefrøene som jeg har hatt under plast på stua  spirt og blitt satt under lys på planterommet.
17. mars: Satte på strømmen i drivhuset, og allerede i ettermiddag åpnet luka seg:))
Litt lekkasje fra taket i hjørnene mot sør. Må vaske vekk alger og skitt (som jeg egentlig skulle ha gjort i høst) og legge inn litt silikon for å tette. Tror jeg har gjort det før, men det har ikke vært godt nok.

Fin temperatur for tiden. Masse snø, men et lite snev av vår likevel da det ble ett par plussgrader i dag. Juhu, nå går det fort framover!!

Måtte bare finne fram noen sommerbilder. He, he, disse froskene som lever rundt dammen min om sommeren synes jeg er herlige. Gleder meg til å se dem i full vigør igjen!