tirsdag 18. januar 2011

Fin start på det nye året

Må bare innrømme at etterhvert som årene går synes jeg vinteren og mørketida blir tyngere og tyngere å kome igjennom. Så de siste årene har jeg søkt til sol og varme ei uke eller to rundt nyttår. Denne gangen dro vi til San Agustin på Gran Canaria i romjula. To uker avslappende ferie gjorde godt, og nå er batteriene fulladet igjen.
 Rart å se halvmånen fra en annen vinkel enn heime!
Rolig frokost på terrassen før dagens utmarsj. 
Trivelige omgivelser rundt hotellet. Kan godt tenke meg å dra tilbake neste år.

Her heime går det raskt mot lysere tider. Soldag neste uke, og da er det egentlig gjort. Vinteren har hittil vært stabil med noe lavere temperaturer enn vanlig, kanskje i og med at vi ikke har hatt noen mildværsperioder enda. heldigvis. Godt og stabilt snødekke er det beste synes jeg.
Har skaffet meg noen frø fra Den omreisende frøboksen, og i går sendte jeg to bestillinger til Impecta.
Har ikke tenkt å så veldig mye i år, men det baller vel på seg i år også er jeg redd. Er vel egentlig mest spent på hva som dukker opp til våren. Tror nok at overvintringen blir bra iallefall.

10 minusgrader og vindstille i dag. Knapt en meter snø. Måket drivhustaket i går for sikkerhets skyld, men tror egentlig ikke det var noen fare i og med at snøen er ganske lett. Men greit å få det gjort i alle fall.