lørdag 22. august 2009

Varmt igjen

22 grader da jeg kjørte hjem fra jobb i dag, så her svinger det fort. Minus 0,9 for to netter siden, og dahliaene har takket for seg, uten at de har fått utfolde seg skikkelig. Noen blomster har de riktignok gledet meg med, men de er ikke verd innsatsen med planting og omsorg i drivhus tidlig vår når de ikke tåler en litt skarp høstnatt. Hadde vært greit hvis jeg bare bestemte meg for å kutte dem ut for all evighet. Lar knollene stå denne gangen så er vi ferdig med den saken. (Savner framdeles smilefjes....Må ta meg tid til å finne ut av det snart)

Ellers ser det alldeles bra ut her i hagen. Tror sannelig blodbegerne har tenkt å fortsette blomstringa etter gjødslinga her om dagen. Og flere liljer blomstrer! Bryr seg ikke om pittelitt frost, takk og pris!

I morra drar vi til fjorden. Spent på hagen der! Og så skal vi ut i båten. Heldigvis har Kajsa redningsvest. Sist ble hun så ivrig at hun datt uti da hun balanserte på ripa for å følge med fangsten.

Her er et gammelt bilde. Vi to jenten kom i land med en torsk på 8kg, ei kveite på 6 og ei hyse. Drømmetur! Hvem vet hva som skjer i morgen! Er det rart at jeg gleder meg?