søndag 28. september 2008

Aktiv helg


Her er Kajsa på fisketur.
Blipp og Blopp svømmer enda rundt i dammen, men nå er det like før jeg klargjør akvariet i stua og slipper dem inn i varmen.
Regn og vind hele helga, men det var likevel fint å være ute noen timer. Samlet sammen det meste av hageredskapene, vasket og ryddet dem vekk for denne gang. Har ryddet på planterommet og tatt inn engletrompetene og en god del pelliser. Ble litt betenkt da jeg kom ut av tellinga på godt over 40 stykker. Burde kanskje gi bort noen, men det blir vanskelig å velge bort noen, for de er jo så flotte på forskjellig vis.
Har bestemt meg for å kutte kraftig ned på sommerblomsterproduksjonen til neste år. Må gjøre det litt enklere og så bare det høgst nødvendige. Får bruke vinteren til å bestemme hva. Blomkarse hadde jeg ikke i år, og den skal opp på lista igjen. Og blomstererter jeg ha. Ellers skal jeg ha pellisene i krukker og kasser.
Smakte på et eple i dag. Ikke riktig modent enda, så det ble med ett par biter. Men de henger nå der og modner kanskje litt mer der ute. Får plukke dem inn når lauvet faller på epletrærne. Det er antagelig ikke lenge til nå, for mange trær står helt nakne nå etter den kraftige vinden vi har hatt i det siste.