onsdag 13. april 2011

Barrotplanter i posten


Fra Svein, eller Planteriket.no


Fine planter så vidt jeg kan se. Nå får jeg det travelt i morgen, men merkepinner skrives og røttene i jord så fort som mulig, så det er bare å hive seg rundt. 
Har vært så opptatt med oppussing av kjøkkenet, eller total renovering egentlig, at jeg nesten ikke har hatt tid til hagetenking de siste månedene. Ikke for det, jeg har da sådd noen sommerblomster, og i helga fikk jeg priklet en god del, men det meste av energien har gått til å få kjøkkenet i orden. Allerhelst til påske. Monterte de siste toppskapene i ettermiddag, og fikk de siste dørene og handtakene på plass. Fornøyd med meg selv! Eller oss to gamlingan. Rett skal være rett. 
At vi fremdeles har skjøteledning til oppvaskmaskinen og ventilatoren til elektrikeren kommer og gjør seg ferdig etter påske er kun en bagatell, synes jeg. 
Nå har vi hatt mildvær i godt og vel en uke, og det våres absolutt, selv om det er mye snø igjen. Tulipanene, som jeg satte i nybedet på sørsida har dukket opp i den meterbrede stripa med barmark. Genialt å lage bed der, selv om det er på baksida av huset. Er spent på hvordan det har gått med peonene jeg plantet der i høst. Ikke tegn til liv, men det er jo veldig tidlig enda.
Nei, nå må jeg pelle meg i seng. Trøtt som en dupp, og i morgen er det utedag. Får se om jeg får tid til å legge inn noen bilder i morgen.