mandag 29. juni 2009

30 Hansaroser i jorda

Med verkende rygg og armer må jeg si meg fornøyd med helgas innsats. Nå er det bare å sette sin lit til høyere makter og håpe at rosene vil vokse og trives slik at jeg om noen år kan rusle på sørsida av huset og se en vakker og duftende hekk istedet for vier og geitrams. Har aldri plantet barrot før, så dette er en helt ny erfaring.
30 busker i tre bunter. Grundig vannet og pakket av Dragland. Her liger de og trekker vann. Ett døgn er forhåpentlig passe?(-mens jeg gjorde grøfta klar. Glad jeg hadde Mantisen, for det var litt av en jobb..:()Her skal hekken plantes. Grøfta er ti meter lang, og jorda måtte forbedres siden den besto av mye sand og leire. Hadde ett tilhengerlass med kompostjord fra dumpa og freste den ned.


Buskene er plantet, og nå gjenstår bare å fylle på litt mer jord. For å slippe luking i år iallefall, skal jeg legge på fiberduk og dekke med steinene som jeg grov opp. Må kanskje supplere litt, men jeg har stein liggende i hauger flere steder på eiendommen, så det skal gå bra.
Fint vær i helga. Tror sannelig jeg er blitt solbrent på ryggen. Og så er jeg veldig varm på ørene. Det siste skyldes antagelig mygga som var ufyselig da vi gikk tur ned til elva i kveld.
Nei nå er det kvelden. Ikke så greit å komme seg i seng når sola skinner og jeg glemmer å se på klokka:)