onsdag 24. desember 2008

Julaften

Stilt, kaldt og klart på julaften i dag. Noen skyer mot sør er farget av en fraværende sol. Flyene har lettet fra flyplassen og drar nå i stjerneformasjon gjennom fylket slik de gjør hver julaften.
Godt å våkne opp til et rent og ryddig hus med både gardiner i vinduene og tepper på gulvene!
Nå skal Kajsa i badekaret. Må jo dufte godt i jula hun og.

Utrolig nok er vi i rute i år også, selv om det så dårlig ut lenge. Snekkerne gjorde en strålende jobb og rigget seg opp med remediene sine ute i 14 minusgrader, som etterhvert gikk over til nesten null og tett snødrev. Men de jobbet ufortrødent og kl. 19 i går ettermiddag var de ferdige. Vindusvask i all hast, og gardinene opp.
I dag har jeg tørket støv og ordnet, gulvteppene som har ligget sammenrullet i flere måneder er luftet og ristet og har fått komme ned i stua igjen. Kajsa har sloknet på sofaen nå og jeg tar vel kvelden snart jeg og. Pynter ikke så mye til jul denne gangen siden vi drar til Kanariøyene i romjula, men julaften og 1. juledag blir som vanlig med kirkebesøk julaften og ungene på middag dagen etter. Så blir det pakking av bikini og solbriller, hunden i kennel :( og rett til Syden. Blir nå rart, men jeg gleder meg til å se sola.
God jul til alle som kikker innom! :)