onsdag 3. april 2013

Barrotplanter i posten


Det gikk jammen kjapt!  Fikk mail i går fra gardenliving.no om at pakken var sendt over helga, og siden mandag var 2. påskedag betyr det vel at de var på posthuset i går. Bare en dag underveis er imponerende.
Plantene var flotte, og jeg har allerede vært ute i drivhuset og plantet dem i potter.

 En av irisene jeg bestilte ville de ikke selge siden de vurderte kvaliteten for dårlig, så de hadde lagt ved en pose blomsererterfrø til trøst. Men ikke nok med det, da jeg fikk mail fra dem i går om at de ikke kunne levere den irisen svarte jeg at jeg gjerne tok noe annet i stedet, og egentlig kunne tenkt meg å utvide bestillinga hvis det lot seg gjøre. Siden de allerede hadde sendt pakken fikk jeg det generøse tilbudet å få neste pakke portofritt. Utrolig for en service! Så nå har jeg levert inn følgende bestilling:
Ungarsk blåveis 'Blue Jewel'           140,-
Pion White Wings                                   100,-
Storstjerneskjerm Star of Billion            60,-
Sibiriris Butter and Sugar                         40,-
Hosta Big Mama                                       60,-

Været? Innimellom snøbygene er det strålende sol og bare noen få kuldegrader. Flere og flere er oppå takene sine og måker snø. Hos oss raser det heldigvis av, men vi må stadig fram med skufla for å få få vekk det som legger seg foran ytterdørene. Kan jo ikke risikere å bli sperret inne heller. Sukk. Ingen bedring i sikte før over helga, visstnok.