onsdag 15. oktober 2008

Midtveis i oktober

-og ingen snø enda, takk og pris. Har enda noe småpusk som med fordel kan ordnes ute før vinteren, så det er utmerket at den holder seg unna en stund til.
I dag fikk vi kjørt de gamle vinduene og dørene på dumpa. Godt å få rydda opp litt her etter renoveringa. Benyttet anledningen når jeg først var der borte til å hente årets siste lass kompostjord. Godt å ha en haug liggende klar til våren.
Ellers har jeg malt alle utvendige omramminger minst ett strøk. Skulle helst ha rukket noen flere, men det blir så tidlig mørkt at det går tregt, dette her.

Trivelig på planterommet i kveld. Plantet om noen pelliser som har stått ute i en kasse i sommer. Enda har jeg noen stående på trappa, og de ser ut til å trives bra der selv om det er noe kjølig. De får stå der og pynte opp så lenge som mulig sammen med blodbegerplantene i pølsa som er skikkelig flott enda. Tenker jeg tar den inn om en stund og overvintrer den på planterommet sammen med pellisene som i fjor, så slipper jeg å ta livet av den.
Nå savner jeg høvelige smilefjes, men jeg har ikke prøvd meg på noen flere framgangsmåter siden sist. Får slenge på en kolon og en parentes og se hva som skjer. :-)