tirsdag 26. juni 2012

Sommer

Har hatt problemer med å legge inn bilder i bloggen min i det siste. Tror Picasa - albumet mitt er så godt som fullt. Nå har jeg satt meg ned med gammel-pc-en for å se om feilen kanskje ligger på Mac-en min siden han ikke vil vise de siste bildene når jeg skal legge dem inn i bloggen. Forstår så godt som ingenting av dette her, men nå ser det ut til at jeg får lagt inn noen bilder etter mye om og men.
Det begynner å se bra ut ved dammen. Dicentraen nærmest har klart seg. Flott!
 Flere Klematiser blomstrer nå. et eneste virrvarr rundtomkring, og det  liker jeg!
Denne skatten forsvant den grusomme vinteren for to år siden, men til min store overraskelse og glede dukket den opp i god vigør i dag. Chocolate Soldier heter denne akeleien såvidt jeg husker. Nydelig blomst som jeg må litt innpå for å se ordentlig.
Nå blomstrer epletrærne alldeles overdådig. Så nydelig, men sikkert for seint til at eplene blir modne i høst. Men pytt pytt, det gjør ingenting. Hovedsaken er at de lever og produserer vakre blomster, kart og moden frukt i gode år.

Så til slutt en Fritillaria camchatcensis som akkurat har kommet med to blomster.
Ser at klokken har bikket midnatt og vel så det, og her sitter jeg og skriver på den gamle pc-en min. Er spent på om feilen ligger på Mac-en eller på Picasa. Får se hva som skjer når jeg publiserer dette innlegget.


To-tre fine dager i det siste. 20 grader i helga og 15 i dag. Fint det!