torsdag 10. desember 2009

Snart nytt kamera

 

Herrlighet, så mange timer jeg har brukt på dette kamerakjøpstyret! Men nå har jeg kommet nesten i mål etter at jeg har prøvd dattera mi sitt Nikon 40x med 70-200mm zoom. Veldig artig å ta bilder med et enkelt speilrefleks. Bl.a. kunne jeg knipse gullfiskene mens de enda var i fokus, og ikke i andre enden av akvariet, slik de gjerne er når jeg prøver å ta bilde av dem med IXUSen. Ikke det at jeg kjøper nytt kamera pga gullfiskene, men det fortalte meg litt om mulighetene.
Har bestemt meg for netthandel. Antagelig hos Pixmania. I morgen er D-dagen. Nå gidder jeg ikke å undersøke her og der mer.
10 minus og noe sno i dag, så jeg kjenner enda at kinnene er varme etter mange timer ute. Gleder meg til helga! Da skal jeg bake lefse. Og lade opp batteriene for å holde koken siste arbeidsuke før jul.

4 kommentarer:

 1. Er ikke du heller kommet deg i seng? :))
  Takk skal du ha! Nytt speilrefleks i julegave fra gubben og meg blir stas!

  SvarSlett
 2. I går så jeg visst mest på bildene dine, i dag leste jeg teksten også. Og så ville jeg bare tilføye noen ord angående kamera.
  Nikon høres ut som et bra valg. Jeg er ihvertfall godt fornøyd med min Nikon D40x som jeg fikk for et par år sia. Men jeg er litt usikker på om den fortsatt lages...

  SvarSlett
 3. D40 er gått ut og det samme har etterfølgeren D60. Så nå er det D3000 som er begynnerkameraet til Nikon. -Og det kommer til å ligge under juletreet mitt i år. Ikke farlig når man får bestemme julegaven selv:-)) Gler meg!
  Primula

  SvarSlett