torsdag 26. september 2013

Ikke helt slutt ennå

Nå har det vært klarvær med de uunngåelige temperaturene ned mot, og litt under null grader flere netter, og hagen er mer og mer preget av høsten. Da er det fint å ha blomster som tåler litt ekstra.
Tigerlilja var veldig sein i år, og rakk blomstringa såvidt.
Sylinderfloksen er flott nå. Lurer på om det fins flere farger. I såfall må jeg få tak i frø eller planter. Skikkelig flott!
Moje Hammarberg er ikke riktig ferdig med blomstringa selv om den har fått mange fete nyper.
Nypene på Poppius er alltid fine
Kinesisk forglemmegei som har sådd seg selv ved dammen. Tror jeg må skaffe meg frø av den og så den inne slik at den kommer tidligere i blomst. Tror det fins både rosa og hvite varianter av disse. Fine planter!
Denne hostaen, som er den kraftigste jeg har, tåler veldig lite av lave temperaturer, og har allerede klappet sammen. Har plantet tulipanløker under bladene, så kan de få ei lita dyne over seg før snøen legger seg.
Endelig! I forrige uke hentet jeg steinmel og beleggingsstein og fikk lagt dem ut i drivhuset. Egentlig fort gjort når jeg først fikk ut fingeren. Så fornøyd med å få det rent og pent i drivhuset!
Høstferie nå. Må ta en tur til fjorden. Den største båten må inn for vinteren, men jeg håper det blir noen fisketurer først. Blir godt!