lørdag 25. april 2009

Vårens vakreste eventyr

Nå får det bare stå til. Sommerblomstspirene er ute overlatt til sin skjebne og elementene. Måtte nettene bli nogenlunde milde fra dags dato slik at de overlever, trives og vokser seg store og sterke. Som det framgår av bildene har jeg en liten priklejobb de nærmeste dagene. Artig!
Her popper det opp i ei av staudepottene jeg satte inn i drivhuset for noen dager siden. Slik iver og livskraft! Herlige våren!
Har sjekket sålista mi. Bildet viser våryre spirer av Lewisia 'Plum Purple', rosa fra Frøboksen. Det ser ut til at jeg får mer enn jeg kan gape over, så nå håper jeg det fins noen gode fosterforeldre der ute ett sted:)


Vintererle

Jeg visste at det fins andre erler enn linerla, som vi har mye av på mine kanter, men at denne gule karen skulle dukke opp her hadde jeg aldri trodd. Den holder til på parkeringsplassen ved skolen, og er riktig sosial, akkurat som linerla. Tok kameraet med i går, og fikk tatt bilder mens den danset rundt. Er den ikke nydelig?
Under over alle undre: Vi ble ferdig med malinga i går. Tok moppen og dro over tak og vegger for å fjerne pussestøv, luftet gardiner, dyner og puter, og fikk alt på plass igjen.
Varmt i solveggen på ettermiddagen. Herlig!