torsdag 6. mars 2014

Vårstemning

Merkelig vær i år! Det skulle egentlig vært enten grusomt kaldt eller tett snøvær nå som vi har vinterferie, men nå har jeg virkelig vårfølelse -en måned for tidlig. Fem varmegrader i dag, veiene er bare, og snøkantene er svarte. Ikke mye skigåing for å si det mildt, men jeg får bare innstille meg på at alt har sin tid. Jeg må ha gode forhold til meg og Kajsa for å trives på ski, og nå er det for hardt for meg selv om løypene er brede og fine med god plass for alle varianter av skigåere. Nei, i dag ble det husvask (som jeg liker bedre og bedre jo eldre jeg blir ;-) ups! -og såing av petunia og tomat ++
AGERATUM 'Blue Mink' Imp s 10/3
Cosmos 'Sunset Yellow' Imp Venter
Petunia grandiflora 'Double Cascade Burgundy Plum Vein' 30 cm T&M
Petunia grandiflora pendula 'Lady Purple' 90 cm T&M
Petunia grandiflora 'Sophistica Lime Bicolour' T&M
Petunia hybrida  'Easy Wave Sweet Tart' hengepetunia 50-75 cm Imp s 11/3
Petunia hybrida 'Purple Tower' 120 cmT&M
Petunia miniflora 'Mini Bella Picotee Mixed' T&M
Petunia x hybrida 'Sophistica Antique Shade' T&M
Petunia x hybrida 'Waves Mixed' 90 cm T&M
SPISELIG: Snack-paprika fb
Tomat 'Alaskan Fancy ' Nei, finner ikke frøene! :-(('
Tomat 'Black Krim'
Tomat 'Noire Russe'
Tomat 'Snodis' Hva i all verden er dette?? Google kjenner ikke sorten. Privat navn eller feilskriving?? :-(
Tomat 'Money Maker'
Plommetomat 'Roma'

4 kommentarer:

 1. Snø har vi nesten ikke hatt i år, så skiene står ubrukt i garasjen :) Egentlig er jeg mer klar for å starte ute i hagen! Så mange flotte petuniaer du har sådd! Har du overvintret noen i år? Jeg gleder meg enormt til hagesesongen starter for alvor!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Så flotte petunia du har sådd! Morro med link til bilde av blomstene. Håper jeg en dag vil bli glad i husarbeid. I dag er det et nødvendig onde fordi jeg liker å ha det reint og ryddig rundt meg. Tenk om husarbeid hadde vært like hyggelig som hagearbeidet :))))) Nå kan du nyte helg i nyvasket hus :) God helg ønskes fra Tone

  SvarSlett
 3. Kjempefine petuia og så masse fint du har sådd, se innom bloggen min, her er det helt snøfritt og tela holder på å gå ut av jorda :)' Kjempemerkelig vinter vi har her i nord .
  Ha ei fin helg.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 4. Utrolig mye frø du har sådd. Jeg har ikke kommet i gang ennå fordi drivhuset kollapset under snømengdene i februar. Men nå har jeg fått opp nytt så i neste uke skal jeg ut å kjøpe frø.

  SvarSlett