søndag 1. juli 2012

Blomster i krukker og kasser 1. juli

Blodbeger - gammelplantene fra 2007 blomstrer ufortrødent selv om de umulig kan ha mye jord igjen i pølsa. Må være flink å gjødsle godt i sommer så de kan få det så godt som mulig under de trange forholdene.
En salig blanding. Petuniaene er fra i fjor, mens stemor, bacopa, floks og blodbeger er nye planter som jeg puttet inn i ledige hull her tidligere i sommer.
Disse violaene skulle være hengende og passe godt i ampler og krukker. Får nå se. Fine er de i alle fall.
Jeg har malt benkene! Synes de ble fine med samme grønnfargen som skjådøra som jeg malte i fjor. Krukker med Skaugumbegonia på begge sider. Fikk noen knoller av en sangervenninne i vår. Fine planter som jeg ikke har hatt på 20 år, minst.
Flere overvintringer. Ei utrolig flott blomstring på de ett år gamle petuniaene.
Minipetunia fra Rema sammen med selvsådde Bacopa. Ble fint ved garasjeporten, synes jeg.
Nok en plante fra i fjor. Hortensiaen får flere knopper etterhvert, heldigvis.
En av blomsterkassene på verandaen. Bacopa, Petuniastiklinger og den som skulle være hovedplanten i kassene i sommer: Hengepetunia med Salmon i navnet. Kun to frø spirte, og siden jeg antagelig sådde for seint er de kommet veldig kort foreløpig. Ja, ja, det blir ikke alltid som jeg planlegger, Men det er egentlig ikke så nøye. Blir trivelige kasser likevel.

Bra vær i helga. Oppimot 20 grader i tre dager, og bare en yderst liten regnbyge i ettermiddag. Fint!

6 kommentarer:

 1. Mye fint. Skal si det blomstrer hos deg.:)

  SvarSlett
 2. Så flink du er som overvintrer så mye. Jeg var ikke klar over at det gikk an med Petunia, men nå vet jeg det :) Bacopa er en plante jeg liker veldig godt! Den grønne benken er bare helt flott!

  SvarSlett
 3. Så mye flott som blomstrer i potter og kasser hos deg. Imponerende at blodbegeren er fra 2007. Hvilken busk er det som blomstrer med hvite blomster bak hagebenken?
  Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
 4. Så fint og fargerikt!! Inspirerende! Håper mine blodbeger blir like fine om noen år!!
  Hilsninger fra Maria (www.ethageprosjekt.blogspot.com)

  SvarSlett
 5. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

  SvarSlett