søndag 13. mai 2012

Nei, nei!!                          Nå er jeg faktisk rasende! Snøbyger har kommet og gått hele dagen, men det har tint etterhvert, så jeg har igrunnen ikke brydd meg noe særlig. Bakt brød, vasket vinduer og funnet fram sommergardiner mens jeg har lyttet på lydbok. Og en runde med Kajsa har det også blitt. Men nå er grensen for min tålmodighet nådd. Fy søren! Så mye snø snart midt i mai skulle ikke vært lov!!
Glad vi ikke dro til hytta, som vi vurderte ei stund. Ville sikkert blitt veldig artig å kjøre hjem på sommerdekk i morgen....
Sukk!

7 kommentarer:

 1. Skjønner at du blir rasende når det kommer så mye snø midt i mai. Det er jo helt meningsløst. Håper det tiner fort igjen. Nå ønsker vi litt varme både i sør og nord.
  Ha en fortsatt god helg tross alt!

  SvarSlett
 2. Huff og huff! Sånne bilder er ikke noe hyggelig å se langt ut i mai. Får håpe det er slutt på vinteren nå for deg.

  SvarSlett
 3. Huff, får da inderlig håpe det var siste krampetrekning i alle fall! Føler med deg!

  SvarSlett
 4. Jeg var også ganske oppgitt når det lå 10 cm med snø her hos oss forrige lørdag, og jeg bor på østlandet. Jeg blir ikke forundert om vi våkner opp til snø 17. mai og, det har jo skjedd før. Men det været i år er ikke til å bli klok på. Det værste er vel at dette kommer til å bli normalen fremover. Håper den forsivnner fort!

  SvarSlett
 5. Nei, så frustrerende!!! Trøsteklem sendes.

  SvarSlett
 6. Brukte snøfreseren og snøskufla i ettermiddag for å få vekk det verste på plenen, og gav gubben beskjed om at snøen på verabdaen for all del ikke måtte hives ut på plenen. Etterhvert ble det levelig og faktisk ganske fint å være ute, det dryppet og rant av snø som bråtinte i sola. Men siden det ikke kunne bli snakk om å rydde i bed som jeg har veldig lyst til nå, måtte jeg finne på noe annet gøy. Nå er vinduene vasket -også på utsida! Og sommergardinene er kommet opp! Aldri så galt osv...:-)
  Men nå vil vi ikke ha mer tull med været!

  SvarSlett
 7. Nei nu må da vinteren være over, dette e nu helt forfærdelig, håper all sneen er borte nu ,og at vi ikke ser den igjen før i desember, ha ei fin helg, hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett