tirsdag 3. november 2009

Magnarfrø i postkassa

Var tidlig ute da lista ble lagt ut, og fikk alt jeg ønsket meg bortsett fra Anemonellaen.

Slutter ikke å imponeres over hvor gavmild den karen er, og hvor mye fint jeg kan glede meg over i hagen min takket være hans store planteinteresse som har gitt et utrolig mye større utvalg av planter enn det vi hadde for noen år siden!

Gleder meg til å så:

•Anemone obtusiloba f. patula
•Anemone polyanthes ex Himalaya
•Anemone trullifolia var linearis
•Bulbocodium vernum syn Colchium v.
•Clematis fusca
•Corydalis pseudobarbisepala
•Lilium monadelphum
•Saussurea stella

Nydelig vær nå i starten på november: Stille og fint, rundt null, og klar himmel. Sola er kommet bra lavt på himmelen nå, men den skinte da inn gjennom vinduene da jeg kom på jobb i morgest, og forsvant bak åsen i totiden. Må bare nyte lyset så lenge det varer!

Julesanger på korøvelsen i kveld. Trivelig! Gleder meg litt til jul..

3 kommentarer:

 1. Jeg må også beundre det arbeidet Magnar legger i frølista si. Du har funnet noen godbiter ser jeg. Jeg fikk ikke somlet meg til å komme med noen ønsker i år og nå er han sikkert tom for det jeg kunne tenke meg, bla den anemonellaen. Det blir vel nok frø i år også, det har en tendens til å bli flere enn jeg egentlig har tenkt å så. Venter frøboksen litt seinere, det er jo alltid spennende.

  SvarSlett
 2. Spennede med frølister. Jeg forsøker så lagt jeg greier å holde meg unna alle slike, for jeg skal ikke så... men det er ikke lett med slike lekkerbisker.

  Også du, jeg ser at denne bloggen ikke ligger på Hageblogger-listen og har derfor lagt deg til. Dersom du ikke ønsker å stå på listen så ta kontakt i kommentarfeltet på Hageblogger eller send meg en epost på moseplassen alfakrøll gmail.com

  SvarSlett
 3. Jeg skulle egentlig ikke så noe særlig i år, jeg heller, for jeg har mange småplanter som framdeles står i pottene sine i barnehagen, men nå er det engang slik at det bor en liten samler i meg, så da må jeg bare gi etter for fristelsene som dukker opp. Frøsåing er utrolig spennende!

  Anne: Har tenkt at bloggen min godt kunne ligge bloggerlisten din, men har ikke somlet meg til å melde fra, så det er fint at du bare tok afære!

  SvarSlett