fredag 27. juli 2012

Hagebilder 25. juliNå som juli nærmer seg slutten har jeg endelig fjernet stein- og grushaugen som jeg har deponert innerst i hagen ved storbedet. Siden jeg hadde markduk som underlag var det lite liv under haugen, så jeg kjørte bare på litt ugrasfri kompostjord. Tror jeg planter noen busker der når jeg får ånden over meg. Har også fullført stien rundt bedet -endelig. Det går ikke fort her i gården...
Jeg liker stiene mine som jeg har dekket med kvernede greiner. Synes det er artig å jobbe med kverna, og kvist har vi sannelig nok av rundt eiendommen. Må stadig rydde for at vi ikke skal gro ned her. Her kommer en del bilder fra i går:

6 kommentarer:

 1. Så masse flotte bilder fra hagen din. Det er frodig og blomsterrikt hos deg nå, til tross for en litt hustrig sommer. Jeg syns stiene dine er veldig fine. På hytta har vi kvernet opp endel kvist. Jeg har tenkt å lage kviststier der.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Så fint du har det i hagen din, tross det kalde været vi har hatt her i nord, ser det hos mæ og at blomster og busker står så fint :)

  Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth :Ø)

  SvarSlett
 3. Så frodig det er hos deg,mange fine bed.
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 4. God helg til dere og! I ettermiddag har det faktisk vært sol! Utrolig! Blir ei fin helg fortsetter det slik:)

  SvarSlett
 5. Hei, du har vore dyktig. Veldig flott med stiane rundt beda. Så frodig og flott du har det. Håper du har hatt ei solrik helg : )
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 6. Jeg elsker stier i hagen, men har enda ikke somlet meg til å lage mine egne! Jeg ser du bruker kvernede kvister, og det syns jeg er skikkelig flott! Må du fylle på ofte? Jeg brukte kvernede kvister i bedene mine i fjor, og det er nå nesten borte. Du har en frodig og flott hage, og særlig liker jeg dammen din! Hadde vært koselig å se hagen din i virkeligheten! Hadde det ikke vært for avstanden!
  Ønsker deg en flott uke!

  SvarSlett