lørdag 12. februar 2011

Drivhuset -nå skal jeg få hyllene på plass

Voldsomt snøfall de siste dagene, men det gikk likevel greit å frese meg fram til drivhuset for å få snøen av taket og hive ut skrot som jeg ikke orket å fjerne i høst, inkludert de gamle benkene. Ovnen og radioen startet opp med en gang, og nå er det faktisk ganske trivelig og mildt der inne. I morgen monterer jeg hyllene fra Hobbydrivhus. Herlighet så gøy!

5 kommentarer:

 1. Det er så deilig når man kan begynne med slike vårsyssler igjen. Lykke til videre med hyller og annet drivhusgøy :))

  SvarSlett
 2. Jeg har også hyller fra hobbydrivhus og de funker utmerket. Kjekt å starte opp igjen med drivhuset, men jeg venter nok noen uker til med å kaste småttingene ut av planterommet og ut i drivhuset.

  SvarSlett
 3. O fryd!
  Jeg kjenner lukta av nyoppstartet drivhus helt hit :o)
  Lite som slår den følelsen det er å stå inne i et lunt drivhus med en meter med snø på utsida. Kos deg :)

  SvarSlett
 4. Vårsysler midt på vinteren er fint. Men så snart jeg har fått montert hyllene i drivhuset kommer jeg til å slå av varmen igjen. Det går ikke an å ha helårsdrift i drivhus her hos meg med skikkelig vintertemperaturer i månedsvis. På planterommet våkner pelliser, blodbeger og petunia opp nå. Staudefrø er sådd og står under snøen, og jeg begynner så smått å så sommerblomster inne. I begynnelsen av april varmer jeg opp drivhuset for sesongen og da er jeg igang. :-)
  Ja, jeg koser meg!

  SvarSlett
 5. Om ikke annet ser det godt isolert ut.. :D

  Lykke til med sesongstarten.

  SvarSlett