søndag 18. april 2010

Nå tiner det fort

Blir så utålmodig etter at snøen skal forsvinne på den flate tomta mi når jeg ser barmark overalt der landskapet skrår litt. Har tatt noen runder med snøfreseren for å hjelpe til litt, og det er en stor fornøyelse å sende råtten snø til himmels og ned i bekkedalen. God varme og et vinddrag har satt fart på tininga, og her surkler vann overalt. Herlig!

Har satt på varmen i drivhuset, og nå må jeg bare få temperaturen til å holde seg over null før jeg flytter plantene ut. Minus en halv i natt så jeg da jeg var og sjekket. Må skru termostaten opp litt, tydeligvis.

Priklet vårløk, tomat, blodbeger og cosmos. Hadde lyst til å vente med resten til jeg kan stå i drivhuset og søle, men da må jeg bli sikker på at temperaturen holder seg på plussiden.

Har sendt noen pakker med pellisstiklinger som antagelig måtte sendes med bil siden flyene ikke går som de skal. Synd hvis de ikke kommer fram i tide og blir ødelagt. Vi får se. Har noen flere stående hvis de ikke klarer reisen.

Et yrende fugleliv for tiden. I tillegg til kjøttmeis, blåmeis, bjørkefink og grønnfink, som har vært her hele vinteren, har jeg fått besøk av dompap og svarttrost. De siste kan jeg ikke huske å ha sett heromkring før. Trivelig!
 

5 kommentarer:

 1. Det er et langt land vi bor i. I dag skal jeg sette i gang med litt vanning, jeg. Her er det nemlig tørt nå :lol:

  SvarSlett
 2. Herlig når det tiner og våres! Det er ikke lenge siden det ble snøfritt her hos meg heller, men i dag lå det hvitt igjen.....Heldigvis ligger det ikke lenge det som kommer ned nå!
  Fuglene varsler om vår, og her har også kommet flere sorter siste dagene, blant annet et dompap-par! De har ikke vært her før, som jeg har sett så det var et koselig besøk! Undrer meg på om de tør seg bort på melkekartongen med fuglemat! de er jo litt store!
  Så flott drivbenk du har ved siden av drivhuset! Har dere laget den, eller kjøpt den ferdig?
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Oi,der var det mye snø enda.Den er egentlig borte hos oss,men i dag snør det og er skikkelig guffent og kaldt.

  SvarSlett
 4. Jag hra en granne som varit ute med snöfräsern idag, jammen effektivt! Dessvärre har jag ingen, och ingen stanns att spruta snön heller så det går ju på ett ut ;)
  Säger som krepsemor, vilken stilig kallbänk du har :)

  SvarSlett
 5. Drivbenken er fin, den. Laget av plast og av merket Keter. Bra solid ser det ut til. Har tålt to vintre til nå uten skade. Billig på Europris.

  SvarSlett