søndag 21. februar 2010

Staudefrøene endelig sådd

Som jeg har somlet i år! Men nå har jeg endelig fått fingeren ut og fått såingen unna. Ikke for det, -det er en hyggelig aktivitet når jeg først kommer i gang. På salongbordet denne gang siden jeg for skams skyld måtte følge med på OL og vårt gullhåp i kveld. Ja, ja, stakkars Petter.

Var på ski jeg og i dag. 18 minusgrader, men jeg hadde smurt skiene helt utrolig perfekt med både glid og feste. Fant ikke smørejernet, så jeg, som den enkle husmoren jeg er, tok heller smørsmelteren og varmet den godt på kokeplata og smeltet inn glidevoks, festevoks ned mot -30 og deretter festevoks rundt -10. Superdupert!
Flott 5km skitur i løypa med ei ellevill Kajsa som dro sin mor det hun maktet.

Er så glad for at vi endelig har fått snø!

2 kommentarer:

 1. Det hørtes herlig ut med en skitur, men her er det dessverre for kaldt for meg. Med min astma er alt under ti kuldegrader for kaldt for fysiske utsteielser. Men yngstejenta mi på snart tretten er i alpinbakken på Dombås og storkoser seg.
  Jeg har heller ikke fått begynt med såinga før forrige søndag. Da ble en del staudefrø samt noen ettåringer lagt i jorda. De planlagte frøbestillingene har jeg heller ikke fått gjort enda, men håper at alt skal være bestilt i løpet av dagen i dag.
  Heldigvis kan vi se frem mot lysere og forhåpentlig varmere dager i tiden som kommer.
  Ha en fortsatt flott helg:-)

  SvarSlett
 2. Himmel och hav vad många perenner du har sått!! Var får man plats med så många någonstanns? Tycker mig räkna bortemot 50 stk på pinnarna här under, som förresten var väldig fina.

  SvarSlett