mandag 25. januar 2010

Sol:-))

Ahh! Herlig å ha den tilbake igjen etter to måneder!

Først kom den fram mellom to av tindene i Istindan, Målselvs og Bardus stolthet. Var framme i ett kvarter eller vel så det, forsvant bak neste tind og dukket opp igjen. Tilsammen hadde vi gleden av sola i nesten en time. Solsanger, solboller og saft gjorde stunden ekstra fin.
Nå er vi igjennom, og kan se framover mot lys og varme igjen.
På en sånn dag blir jeg nesten litt religiøs.......

Ekstremvarsel for i morgen. Tjor fast løsøre og hold dokker hjemme sier værmelderene. Og jeg som skal kjøre til Harstad!:((

5 kommentarer:

 1. Herlig når sola kommer tilbake. Her skulle vi sett den inn på kjøkkenet i dag, men ganske så typisk er det overskyet og truer med nedbør.
  Håper at været som var varslet ikke blir så volsomt som det var spådd.
  Uansett vær - ha en fin tirsdag:)

  SvarSlett
 2. Grattis, du är väl värd alla solstrålar som bara klarar att nå dig, vilken glädje att det vänder för dig. Hör på nyheterna att det bara är att hålla sig fast uppe hos er nu..

  SvarSlett
 3. Gratulerer! det varmer nok en hustrig sjel! Ønsker dere mange soldager nå.
  Men vær forsiktig nå når uværet setter inn!
  Kjør forsiktig til Harstad! Men må du kjøre da?

  SvarSlett
 4. Etter alle advarslene fant jeg ut at jeg, som den forholdsvis ansvarlige borger jeg er, gjorde klokest i å avlyse Harstad-turen. Det var bom, fordi stormen, som de på forhånd smurte jevnt ut over hele landsdelen bare slo til i ett par områder. Her var det såvidt bevegelse i trærne. Skal aldri bry meg om ekstremvasler mer.

  Men sola er definitivt tilbake, og det er godt!:-))

  SvarSlett