mandag 20. april 2009

Drivhuset i gang

Trøstebilder mens jeg venter på at vinteren skal gi seg.
Første natta var ovnen skrudd for høyt, så driver jeg og prøver meg fram og regulerer termostaten opp og ned til jeg finner rette stillinga. Bare fire grader der inne i natt, og det er i minste laget til at jeg kan sette sommerblomstene der inne, selv om det sikkert er greit nok for staudene. Må få det i orden i løpet av uka slik at jeg kan ta resten av priklinga der ute.
Cerinthe og strandlevkøy har spirt i natt. Ekstra stas når det er liv i egenhøstede frø!

Dessverre stadig nye snøfall for tiden. Ikke mye som minner om vår lenger. Måtte ta freseren og få opp veien og stien til drivhuset. Men våren er tydeligvis like om hjørnet likevel, for på Byggmix har de begynt å stille ut plenklippere og annet hageutstyr. Greit å være klar. Før vi vet ordet av det er sommeren her!

1 kommentar:

  1. Jammen flotte planter du har der, og mye å glede deg til! Ja, det er hyggelig å få til frøplanter av egne planter! Jeg har ikke prøvd å høste annet enn vanlig blomkarse! Men i år skal jeg gjøre et forsøk! Håper dere får vår der oppe snart! Det er veldig kjedelig når snøen ligger så lenge! Her tok de veistikkene i dag, og det er jo også et vårtegn! Lykke til med arbeidet i drivhuset!

    SvarSlett