fredag 13. februar 2009

Hyyyyl!

Noe spiser opp flittiglise-spirene mine på planterommet! Kan ikke se utyskene, men det eller de har etterlatt små silketråder på jorda i potta. Nei, nå ble jeg sint og lei meg! Hvem er de, hvor kom de fra og hva vil de?? Har de tenkt å gnafse i seg alle småspirer som dukker opp der utover våren ser det skikkelig mørkt ut for sommersesongen. Merkelig igrunnen. Har mange pelliser, noen engletrompeter, hipper og overvintret blodbeger der inne, og har ikke hatt noen plager hittil i vinter. Farsken! Jeg har ikke flere Impatiensfrø:(

2 kommentarer:

  1. Hæ, er det du til høyre der? Har du farget håret eller klippet eller noe? Eller husker jeg helt feil person? Hmmm...

    Silketråder? Det er ikke slimrester, at det er snegler som gnafser? Det hadde jeg et år, må ha ligget egg i jorda. Ergelig med sånne jækler, om det nå er det eller noe helt annet som eter. Håper du klarer å drepe dem.

    SvarSlett
  2. Ny sveis siden sist, bare. Ellers er jeg den samme:)
    Jeg tro du har rett. Det er nok snegleslim og ike silke, selv om trådene er veldig tynne. Har lett med lupe i potta, men finner ikke noe dyr, men den eller de kan jo ha gjemt seg. Nå har jeg lagt ei bruskork med øl midt i potta og dekket den til, så får jeg se om det blir fest der inne. Ferramol eller annet kverk har jeg aldri hatt i huset dessverre.

    SvarSlett