tirsdag 21. oktober 2008

Test


Er ikke spesielt fornøyd med bloggen min for øyebliket. Teksten kommer hulter til bulter noen ganger ved siden av og andre ganger under bildene uten at jeg klarer å gjøre særlig med det. Nå prøver jeg med ekstra små bilder for å se om det blir bedre da.
Her er bilde av noen sidensvans som tar pause i storbjørka på haugen.
De opptrer i flokker på flere hundre for tiden og rensker den ene rogna etter den andre for bær.

Silkebygg dukker opp både her og der nå. Må nok være nøye med å fjerne frø for ikke å miste kontrollen. Nydelige strå, men må holdes i sjakk.

7 kommentarer:

 1. Windows live writer (tror den er kompatibel med blogger også) gir deg mer kontroll over bilder og sånt. Og så kan man skrive "offline" og laste opp etterpå.
  http://windowslivewriter.spaces.live.com/

  SvarSlett
 2. Så flotte Svidensvans, det er en av de vakreste fuglene jeg vet, men veldig skjelden de er på våre kanter.
  Bloggen din er ellers flott synes jeg!

  SvarSlett
 3. smg*: Er der en blogg man kan bruke istedet for blogspot?

  SvarSlett
 4. Randine: De er årvisse på disse kanter om høsten mens de bunkrer og drar til mer tempererte strøk. Ja, det er nydelige fugler med en sang som av små sølvbjeller.

  SvarSlett
 5. Jaha, så det er hos deg sidensvansen er for tiden, heldig du:)

  Live writer er et enkelt(og gratis) tekstredigeringsprogram du kan laste ned og bruke til å skrive innleggene i bloggen din istedet for å skrive direkte inn på bloggen. Det funker fint med blogger. Du har litt større frihet med hensyn til plassering av bilder.
  -
  Hvis du feks sentrerer bildene når du legger inn store bilder kommer teksten under bildene istedet for som nå over, rundt og under..

  SvarSlett
 6. Takker for tipset. Får prøve og se om jeg får det til.

  SvarSlett
 7. Beklager at jeg er seint ute. Dersom du forsøker live writer så er det ganske enkelt å lage tabell som du så legger bildene inn i rutene i. Da kan du f.eks få bilder ved siden av hverandre med tekst i rutene under. Når man da setter linjene i tabellen usynlige så blir det ganske ryddig. PM meg om du lurer på noe så skal jeg forsøke å svare.

  SvarSlett