fredag 17. april 2020

Skaugumbegonia


Det har gått fint med overvintringen av knollene også denne vinteren, men noen av dem er så store nå at jeg måtte kutte av en snei her og der for at de skal få plass i pottene når jeg skal ta dem opp og plante dem om noen uker. Nå har jeg plantet disse skalkene i hver si potte, så får jeg se om de utvikler skudd og røtter. Tror det vil gå fint.

 Plantet også om noen tomater og en klematis som skal kunne blomstre i år. Er litt skeptisk, men det koster så lite å prøve.
Bra vær de siste dagene, og i går fikk jeg hugget opp den siste isen på verandaen, så nå er det litt hyggeligere å sitte ute når sola skinner. I går var det faktisk så fint at jeg tok strikketøyet med meg ut i sola og koste meg med strikking og lydbok. Deilig! Grusomt mye snø fortsatt, men tininga er i gang, endelig.

4 kommentarer:

 1. Husker Skaugunknoller fra barndommen, men nå er de sneglemat. Det må være hyggelig å endelig kunne sitte ute og nyte våren.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, og det samme (selv om den går mot slutten). Synd med snegler som ødelegger i hagen. Vi har lang vinter i år, men heldigvis ikke snegler -foreløpig.

   Slett
 2. Så bra at det tiner!
  Hva slags klematis er det?

  SvarSlett
 3. Clematis chiisanensis 'Korean Beauty heter den. Vet absolutt ingenting om sorten, men jeg kjøpte frø, og satset på blomstring første år som det sto. Får nu se hvordan det går😊

  SvarSlett