lørdag 2. mars 2013

Barrotsplanter fra Garden Living


Det er egentlig litt for tidlig å skaffe seg stauder nå, men den Patriciaen har jeg hatt lyst på i flere år, så da var det bare å slå til før den blir utsolgt. Jeg starter ikke opp i drivhuset før om en måned, men de skriver at de ikke sender plantene før i april så det skulle gå bra. Har kjøpt barrotstauder en gang før som jeg plantet i potter i drivhuset, og de ble kraftige og blomstret tidlig, så det går sikkert bra denne gangen også.  gardenliving.no er en ny nettbutikk som jeg har stor tro på. De har mange flere stauder som jeg kunne tenkt meg, men jeg må bare begrense meg. Det er lett å ta for hardt i nå når jeg gleder meg til vår og sommer :-)

Låner bilde fra nettbutikken

Hybridstorkenebb Patricia                 40,-           
          Storkenebb Sandrine                         60,-                   
Sverdiris Creme de la Creme            50,-           
Sverdiris Variegata                           50,-           
Løytnantshjerte Alba                        50,-   

Sverdiris Berlin Tiger   50,- kunne ikke leveres pga dårlig kvalitet

2 kommentarer:

 1. *Patricia er bare nydelig, har den selv, den lyser virkelig opp i bedet med sin sterke rosa farve og sorte øye. Takk for at du minnet meg om denne nettbutikken, hadde glemt den lkitt.
  Ha en fin helg:-)

  SvarSlett
 2. Jeg har også veldig stor tro på Garden Living. Har bestilt bare frø fra de foreløpig, men har store planer om å komme meg innom og handle litt hageredskap og planter utpå sommeren. Eller på hagefestivalen på Dokka.

  Jeg venter på barrotsplanter fra planteriket.no nå, og mtp hvor mye som ble bestilt derfra får jeg sitte litt ekstra på hendene mine en stund. Men veldig mye spennende å finne rundt om.

  Ha en fortsatt strålende uke. :)

  SvarSlett