lørdag 18. februar 2012

Et lite smykke

Stort sett handler bloggen min om hage eller planter, men mens jeg venter på Frøboks 1 må jeg bare legge ut dette bildet. Nyanskaffelse som kom i posten i dag: KitchenAid. Nydelig maskin som erstatter min 15 år gamle Braun som ikke klarte brødbaksten forrige uke:-( Etter 15 års trofast tjeneste vil jeg ikke kaste den, for jeg tror nok at jeg kan få den reparert, men nå havnet den iallefall inn i boden så lenge. Ett og et halvt brød klarte denne kjøkkenhjelpen. Ikke allverden, men så har vi ikke noen storhusholdning heller. Vakker maskin på mitt nye kjøkken!:-)

4 kommentarer:

 1. Må-ha i kjøkkenet. Lekker var den også! Jeg stoler på min trofaste og uunnværlige gamle Kenwood.

  SvarSlett
 2. Godt med de gode gamle, det er jeg enig i. Hadde selv en skikkelig sliter, en Elektrolux Assistent som jeg brukte til alt, bla. 8 brød i uka i mange år. Men nå er vi bare to i huset, og behovet er annerledes. Nå trenger vi bare en maskin som lager små deiger. Synes det er fint å kunne tenke på mine egne behov og ønsker på mine gamle dager:-)

  SvarSlett
 3. Den hadde en lekker rød farge, og absolutt dekorativ på kjøkkenet ditt! Jeg må skaffe meg ny foodprosessor i år, for min 22 år gamle takket for seg rett over jul! Den var ganske uunnværlig!
  Tusen takk for koselig kommentar angående Zinnia Queen Red/Lime!

  SvarSlett