tirsdag 26. april 2011

Nomocharisblomstring

Det ble blomstring på planterommet som antatt. Nydelig blomst som Magnar Aspaker har foreslått skal hete sommerfugllilje på norsk. Bra navn, synes jeg.
Har tre forskjellige som jeg kjøpte av han i vinter, og det blir blomstring på to av dem. Den tredje er jeg mer usikker på. Tiden vil vise.

Etter ei påskeuke på hytta med vekslende vær var det fint å komme hjem. Snøen har tint godt i mildværet, veien er bar, men fremdeles er det mer snø enn barflekker på tomta.
Har satt de fleste plantebrettene ut i drivhuset nå. Bra spiring på staudefrøene fra i vinter. Barrotplantene er det god sprett i og sommerblomstene vokser også godt.
Herlig med drivhus!

4 kommentarer:

  1. Den var lekker, du. Misunnelig på drivhuset, men etter denne stormvinteren har jeg innsett at det bare er å glemme. Snøfritt og all elendighet (tang & tare) ligger til allmen beskuelse.

    SvarSlett
  2. Nydelig blomst du viser oss, ser det spirer hos deg og, det er så deilig og se sneen forsvinne, her er den helt borte nu. ha en fin kveld, Lisbeth :)

    SvarSlett
  3. Nydelig blomst. Håper solen skinner og snøen smelter fort hos deg! Krysser fingrene! Bra at staudefrøene spirer - lover godt!

    SvarSlett