onsdag 2. september 2009

Fått pakke, jeg og!

Primula rosea
Angrer innimellom på at jeg ikke ble med på hemmelig venn-opplegget i høst heller når jeg ser hvor artig det er for deltakerne, men i dag har jeg likevel fått pakke jeg og! Tusen takk, Randi M! Har plantet den rett ned i bedet, og SKAL lage navnelapp og grave den ned slik at ikke den (også?) ender opp som veggpynt i skjurreiret.

Stusslig vær! Pissregn og 14 grader. I morgen må det bli oppholdsvær, for da skal jeg på tur.

Det går framover med trappa om enn gruelig seint. Ikke bare-bare for to snekkeridioter å begripe hvordan man skal få det til, men jeg tror nok at vi kommer i mål med ei trapp som ser nogenlunde vettig ut. Vi får se....

2 kommentarer:

 1. Så bra at Posten klarte å få pakken fram til deg dagen etter at jeg sendte den. Det er jo ikke så mange milene mellom oss, men man vet aldri om det man sender skal innom en omlastningssentral eller flere.
  Skulle sendt noen ord med i pakken, men var så opptatt med et prosjekt i hagen da gubben kom og minte meg på at jeg nå måtte sende den pakken jeg hadde glemt i flere dager.
  Det jeg skulle skrevet var at du gjerne kunne delt planten i 2 eller 3. Den legger fort på seg. Ha en flott høst!
  Hilsen Randi

  SvarSlett
 2. Lurte litt på om jeg kunne dele den, ja. Det skal jeg jammen gjøre. Gleder meg til de flotte blomsrene kommer til våren! Takk igjen, og ha en fin høst du og!

  SvarSlett