søndag 21. juni 2009

Sommerferie!


 Litt sky gjest i dammen i dag. Var bare oppe som snarest for å puste før han dukket ned blant steinene. Visste ikke at han var blant venner!:)
Gisp! All denne tiden til min egen disposisjon!? Hvor skal jeg begynne? Jeg starter med vanning. Hele dagen har sprederen surra og gått, og det er vel det eneste som har skjedd her i dag. Skulle egentlig ha fått sommerblomstene i jorda, (for lenge siden....) men ble så frossen etter at tempen falt fra 18 til 10 i løpet av dagen uten at jeg merket det, og nå strever jeg med å få varmen i kroppen igjen. I morra må de i jorda!

4 kommentarer:

 1. Ja fytterakkern det ble kaldt utover ettermiddagen ......jeg hadde stillongs og ullgenser på meg da jeg var ute ei stund på kveldingen. Minte nesten om sommeren i fjor, med iskald vind og lave temperaturer :(

  SvarSlett
 2. Så delig med ferie, da! Nyt den, selvom man trenger en liten uke på å avklimatisere seg...Det tar litt til før kropp og tanke er i feriemodus.

  Søt liten gjest i dammen :)

  Ha en fin dag, og kos deg med ferie :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Ja, ja. Satser på at det ikke blir verre enn i fjor. Sommerblomstene står i potter her også, har ikke giddet å utsette meg for nordavinden...

  God ferie :)

  SvarSlett
 4. Så hyggelig hagebesøk da, de symboliserer lykke og hell har jeg hørt. Ta godt vare på han :-)

  SvarSlett