fredag 25. april 2014

Status sist i april

De fire snøklokkene mine blomstrer så vakkert
Scilla siberica i knopp
 Den ungarske blåveisen som jeg kjøpte i fjor er den eneste av veisene mine som ikke står under snøen foreløpig. Fine knopper.
 To av peonene er på tur opp

 Liljene ved sørveggen har enda flere sideløker enn i fjor. Det blir fin blomstring til sommeren!
 Lurte litt på hva dette var for en. Joda, det er en klatrende hjelm som står alldeles feil plassert ved et epletre. Forsvinner helt om sommeren under klematis- rose- og geraniumvirrvarr. Må nok finne et mer velegnet sted til den flotte planten.
Nydelig vær både i går og i dag, og snøen har store problemer nå, takk og pris, men enda ligger den tjukk nesten overalt. Hjalp til i dag og grynnet meg rundt til de mest viktige stedene i hagen og strødde ut det jeg hadde av aske og gammel jord fra diverse planter som har takket for seg i løpet av året. Det ser ikke pent ut, men jeg vinner noen dager, så da er det verd det.
Veien vår er bar og tørr nå, så i ettermiddag tar jeg fram sykkelen. Juhu!

6 kommentarer:

 1. Deilig at det begynner og spire hos oss her i nord i hagene våre, snøklokker har ikke æ de var søte :)
  Stikk gjærne innom bloggen min.

  Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Ja, det skal jeg jammen gjøre! :-)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Ser at våren er kommet litt lengere på innlandet enn her ved kysten. Ikke noe som blomstrer her ennå, men om et par dager så er det håp her også. Er ikke overrasket da det stort sett er noen grader mer på jobb enn når jeg kommer hjem, og her har vi sørvesten som blåser det meste av tiden!

  SvarSlett
 4. Kikker opp mot hagen din når jeg kjører forbi på vei til og fra hytta. Du har nok mer vind, men mindre snø enn meg, så det går vel opp i opp, tenker jeg. Snart mye mer blomstring hos deg enn her hos meg, tenker jeg. Her må opptil en meter snø bort først. :-(

  SvarSlett
 5. Dette ser veldig lovende ut. Lykke til med snøsmeltinga. Hilsen fra Liv

  SvarSlett
 6. Deilige våren :) Ser ikke ulikt ut her heller, selv om jeg bor på østlandet, dog ganske høyt mot fjells.

  SvarSlett