søndag 29. mai 2011

Hagevandring


  
Denne uken har reven kost seg med kaker i hagen min. Heldige reven, og heldige meg som oppdaget den da den kom opp fra bekkedalen for å lete etter mat.
Da fikk Mikkel også nyte godt av fylkesfestivalen for kor som vi arrangerte forrige helg. (40 skuffekaker og 40 festkaker. Mesteparten gikk med, men noen rester ble det, og jeg hiver ikke mat.) Godt at jeg rasket med meg en pose med kakerester som jeg matet mine fuglevenner med hele uken. Nå er posen tom. Hva skal jeg mate reven med nå, tro? Kanskje jeg finner noe i fryseren?

Fin hagedag i dag. Såpass temperatur at jeg måtte vrenge av meg Devolden. Har nesten kommet meg igjennom damarbeidet. Vil spy av maigull. At de sarte blomstene hadde slike røtter hadde jeg ikke trudd. De skal ut av min hage! Men fine er de, så jeg dreper dem ikke, men dumper dem et sted langt unna bedene mine.

5 kommentarer:

 1. Jeg visste ikke at Mikkel Rev er så glad i kaker. :-) Flott bildeserie av den sjarmerende hagegjesten!

  SvarSlett
 2. Så fine bilder av Mikkel(kakemoms).
  Artig innlegg ,ha en fin Søndag ,Marit.

  SvarSlett
 3. Artige bilder av reven din =) Jeg aner ikke hva de spiser, men kaker går vel rett ned!
  Så bra at varmen kommer endelig! Det kommer til å eksplodere i bedene dine!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer. Hadde heller ikke trodd at reven spiser kaker, og at han dukket opp i hagen midt på dagen for å finne mat var mildt sagt overraskende. Artig syn!
  Varmt i dag også, -såpass temperatur at jeg ble litt solbrent på armene før det skyet over på ettermiddagen og begynte å regne. Da var det godt med fora overtrekksdrakt som holdt fukten ute såpass lenge at jeg fikk gjort dambedet ferdig og startet plantinga. Og ikke minst rydda opp etter meg;)
  Ja, nå blir det fart i hagen hos meg og! Endelig!

  SvarSlett
 5. Så flott at Anne har laget fylkesoversikt på Moseplassen. Dermed fant jeg deg. Hiver meg med i gjengen din :)

  Klem :)

  SvarSlett