onsdag 9. februar 2011

Elgen på besøk

 Den siste tiden har jeg stadig sett nye elgespor rundt eiendommen, og har også registrert at den har beitet på et av mine dyrebare epletrær like ved husveggen. I morgest fikk jeg endelig se den da jeg sto på badet og stelte meg. Det store dyret låg nesten i dokk som rypa med bare hodet stikkende opp av nysnøen.
Skjønner godt at Kajsa har vært vill og stirret ut av vinduene de siste dagene. Hun har nok merket at de har vært i nærheten selv om vi ikke har sett dem før i dag. Fin start på dagen!

Pakkene fra Hobbydrivhus kom i dag. Hyllene ser fine og skikkelig solide ut. Tror det var et godt kjøp!
Nå er det bare å bakse meg gjennom masse nysnø og få skrudd dem opp. Får vente til det blir litt høyere temperatur og litt hyggeligere å jobbe der ute.

3 kommentarer:

 1. Oj så masse snø dere har. Her er det neste fritt for snø heldigvis. Får bare håpe på at det ikke blir så altfor mange kuldegrader.

  PS den elgen så skikkelig lur ut der den titta opp av snøen.

  SvarSlett
 2. Åh fyttikatta så mye snø det er hos deg! Det er jo bare hodet som stikker opp!!! Elg har vi hatt bare 1 gang som jeg vet om, og han hadde forvillet seg hit, uvisst av hvilken grunn! Han svømte tilbake over fjorden igjen, heldigvis! Vi har igrunnen nok med hjorten!
  Så kjekt det må bli med skikkelige hyller! Jeg tror jeg må hive meg rundt jeg også, og bestille!

  SvarSlett
 3. Jeg åpnet ytterdøra og skulle dra på årsmøte i hagelaget i går kveld, og skvatt av et brak i småkrattet rett ovenfor døra - så bare bakparten av elgen som ble like forskrekket som jeg. Det er ikke første gang jeg skremmer opp elg idet jeg åpner døra...

  SvarSlett