lørdag 19. februar 2011

Drivhuset - nå er jeg klar


Litt nysnø de siste dagene, men ikke nok til å starte snøfreseren og få den vekk, synes jeg. Men jeg satser på å holde stien åpen framover nå slik at jeg slipper å grynne meg fram til drivhuset når jeg skal ta det i bruk. Om en måneds tid og vel så det.
Hyllene på plass, og nødvendig utstyr tilbake. Bra ryddig her inne nå, enn så lenge.
Har lyst til å hive ut skrivepulten til høyre for å få bedre plass til meg sjøl der inne. Usj, hvorfor kjøpte jeg ikke et litt større drivhus den gangen?!
Fant en bakke med skitne hagehansker som jeg har tatt inn for vasking. Skulle ikke trenge å kjøpe nye hansker med det første fant jeg ut.

5 kommentarer:

 1. Så flott vei du har ryddet! Det er jo rene autostraden. Hyllene er kommet opp, og det er klart for en ny sesong =) Klart du burde hatt et større drivhus, men fordelen med et mindre er jo at det er billigere å varme opp om våren ;o)
  Her blir det ikke tatt i bruk før neste måned, og kanskje ikke før i april heller! Det spørst temperatur og om jeg får hyllene og arbedsbenker på plass! Blir litt inspirert av å lese blogger =)

  SvarSlett
 2. Så fint du har fått det i drivhuset og så praktisk med masse hyller. Kjekt å ha alt klart til sesongen.
  Her er det også kaldt nå, men vi har heldigvis ikke så mye snø.

  SvarSlett
 3. Her ligger drivhusrydding også på dagens plan. Forutsatt at ovnene, jeg satte på i går, har klart å tine alle de frosne pottene nok til at jeg får ut jorda :-\ Blir nok ikke satt i drift før om noen uker, men det er godt å ha det ryddig og klar til innrykk.

  SvarSlett
 4. Ja, det er godt å starte opp i et ryddig drivhus, og med de nye hyllene, som kan felles ned blir det ekstra stas.
  Med den lange vinteren her på mine kanter er det herlig å kunne gå inn dit og kjenne duften av jord mens snøen enda ligger på bakken.

  SvarSlett
 5. Ser dere har snø, ja :) bra du har fått åpnetdrivhuset, har sjøl fått ryddet i mitt og kjøpt inn frø.
  Har lagt dæ til som følger på min blogg.

  Lisbeth.

  SvarSlett